Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دوز یادآور واکسن کرونا به مادران باردار تزریق نمی‌شود.

دکتر محمد احمدیان اظهار کرد: از زمان آغاز واکسیناسیون مادران باردار حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون ۸۸.۲۰ درصد دوز اول، ۸۰.۱۰ درصد دوز دوم و ۳۵.۹۰ درصد این گروه دوز سوم واکسن خود را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در میان شهرهای حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیشترین میزان تزریق واکسن کرونا به مادران باردار در باخرز بوده و پس از آن کلات، سرخس و کوهسرخ در رتبه‌های بعدی به لحاظ درصد واکسیناسیون انجام شده قرار دارند.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در میان شهرستان‌های حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد باخرز با ۹۷.۱۰ درصد در دوز اول، کوهسرخ با ۹۴.۷۰ درصد در دوز دوم و کلات با ۷۱.۰۱ درصد در دوز سوم بالاترین واکسیناسیون انجام شده میان مادران باردار را داشته‌اند.

احمدیان با بیان اینکه در روزهای اخیر شاهد تزریق دوز چهارم واکسن کرونا به افراد بالای ۱۸ سال هستیم، خاطرنشان کرد: از مادران باردار می‌خواهیم که تنها برای دریافت دوزهای اول، دوم و سوم واکسن کرونا به مراکز تعیین شده، ویژه این گروه از مادران، مراجعه کنند.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: به مادران باردار توصیه می‌شود خروج غیرضروری از منزل نداشته باشند و در زمان رفت و آمد از خانه به مرکز بهداشت یا مطب پزشک از ماسک استفاده کرده و در کنار آن رعایت تمام نکات بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی مناسب را نیز داشته باشند.

همچنین دکتر سعید عامل جامه‌دار با بیان اینکه سویه اومیکرون به سرعت در جامعه در حال چرخش است و به صورت خانوادگی اکثر افراد را درگیر می‌کند، خاطرنشان کرد: روزانه به طور متوسط ٣٥٠ نمونه از بیمارستان‌های مختلف تحت نظر دانشگاه و مراکز بهداشتی به این مرکز ارجاع می‌شود که سویه اومیکرون BA.۴/۵ در بین نمونه‌های ارسالی غالب بوده و نتیجه ۵۵ درصد از نمونه‌ها مثبت است.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا به سرعت در جامعه در حال چرخش است، تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده کمبودی به‌ لحاظ کیت‌های آزمایشگاهی وجود ندارد.

عضو هیات علمی گروه میکروب و ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سویه اومیکرون قدرت سرایت‌پذیری بسیار بالایی دارد، افزود: در شرایط حال حاضر انجام، تکمیل و یا دریافت دوز یادآور واکسن کرونا، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی و اجتناب از دورهمی‌ها نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به کرونا دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وی ادامه داد: در حال حاضر موردی از بیماری آنفلوآنزا دیده نشده و آمار تست‌های ارسالی نشان‌دهنده پیک جدید بیماری کروناست.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن کرونا مادران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار