Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار با اشاره به اینکه با هماهنگی میان دستگاه ها بالاخص گروه های جهادی، علوم پزشکی مازندران و بابل، مازندران رتبه اول واکسیناسیون دز سوم و چهارم را در کشور داراست، گفت: تلاش کردیم سطح واکسیناسیون را با تلاش شبانه روزی و بسیج امکانات بالا ببریم که از اهتمام همه دست اندرکاران قدردانی می کنم. ‎

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا از مازندران ، سید محمود حسینی پور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، خدمات ارائه شده در اجرای طرح شهید سلیمانی در مناطق روستایی استان با توجه به تعداد بالای روستاهای مازندران ( 3600 روستا ) بسیار جامع بوده است که توسط مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: واکسیناسیون فعال در مناطق روستایی و حضور در درب منازل و تزریق واکسن دزسوم و چهارم ، طراحی سامانه برای رصد وضعیت اصناف و ارائه دهندگان خدمت از نظر وضعیت واکسیناسیون و انجام تست کرونا، قرار دادن آن در اختیار مدیران دستگاه های دولتی و اصناف از جمله اقدامات مهم در این راستا بوده است.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه رصد زائرین کربلای معلی هنگام ورود به فرودگاه ساری از 6 هفته قبل آغاز گردید، افزود: تست از کلیه افرادی که علامت دار بودند انجام شد و حساس سازی شبکه در خصوص ایجاد آمادگی جهت مقابله با موج هفتم از زمان شیوع موج هفتم شروع شد.

حسینی پور، اظهار کرد: در هفته گذشته 5 شهر قرمز، 13 شهر نارنجی و 4 شهر در وضعیت زرد قرار داشتند که روند کاهشی داشتیم و در یک هفته اخیر 16511 مورد بیمار سرپایی داشتیم که نسبت به هفته گذشته 21 درصد کاهش داشتیم و مجموعا 21 مورد مرگ قطعی را در یک هفته اخیر شاهد بودیم که بالای 95 درصد این افراد، مسن و دارای بیماری زمینه ای بودند. 24 درصد از زائرین عتبات عالیات که وارد استان شدند علامت دار شدند و تستی که گرفته شد 16 درصد از این افراد تست شان مثبت بود.

وی یادآور شد: برگزاری جلسه با هیئت های مذهبی استان در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی با توجه به ازدحام جمعیت در این ایام تاثیر بسزایی داشته است که با کمک خیرین ماسک در اختیار این هیئت ها قرار داده شده است تا کسی بدون ماسک وارد هیئت نشود.

سید محمود حسینی پور، تصریح کرد: 64 هیئت مذهبی مهم استان توسط همکاران دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت پوشش داده شدند و تمام افردی که از کشور خارج می شوند و به کشور برمی گردند تست کرونا از آنان گرفته می شود. بیشتر مسافرینی که وارد استان می شوند با توجه به تمهیداتی که اتخاذ شده است واکسیناسیون این افراد در داخل استان انجام می گردد.

وی تاکید کرد: برگزاری جلسات آموزشی برای رابطین سلامت ادارات در راستای کنترل بیماری کرونا را انجام دادیم . با توجه به علاقمندی مردم به برگزاری عزاداری در هیئت ها در این راستا هیئت ها را به مناطق باز و ساحلی سوق دادیم و مراسم عزاداری هیئت ها شب ها در کنار ساحل برگزار می گردد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مازندران واکسن کرونا واکسن کرونا هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان

جهان‌بخش یوسفی، اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاورد‌های آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، ولی افزایش تردد به داخل کشور از کشور‌های همسایه نشان‌دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

 وی گفت: عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیرگرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم الی سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌ماه سال جاری هم‌زمان با سراسر کشور به انجام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت لغایت یکم خردادماه اجرا خواهد شد.

یوسفی افزود: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال از روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ باهدف ریشه‌کن‌کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • بنیامین جرجانی برترین چابکسوار هفته چهارم کورس سوارکاری گنبدکاووس
  • آغاز مرحله چهارم عملیات‌ ارتش یمن علیه اسرائیل
  • توقف نمایندگان مازندران در لیگ فوتسال کشور
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • برگزاری رقابت های هفته چهارم مسابقات اسبدوانی فصل بهاره شهرستان گنبدکاووس
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان