Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از راور، عیسی زارع‌پور امروز در نشست شورای اداری این شهرستان در مورد دستاوردهای دولت در همه عرصه‌ها اظهار داشت: کارهای بزرگی در دولت از جمله تراز تجاری مثبت، افزایش سرمایه‌گذاری خارجی، سفرهای عزتمندانه ریاست جمهوری و آورده‌های آن برای کشور، تجارت خارجی و ... صورت گرفته است.

وی افزود: بیش از ۲ هزار روستا را به شبکه ملی اطلاعات متصل کردیم و هنوز ۴۵۰۰ روستا داریم که هیچ نوع ارتباطی ندارند اما میانگین روستاهای متصل در استان کرمان کمتر از کشور و در حدود ۶۰ درصد است و در شهرستان راور ۳۰ درصد است که قول می‌دهم تا پایان سال حداقل به ۹۰ درصد در شهرستان راور برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع‌پور با اشاره به اینکه پروژه بزرگ فیبر نوری منازل و کسب و کارها را شروع کردیم که سرعت اینترنت و شبکه را در طول سه سال آینده چند ده برابر خواهد کرد، اظهارکرد: پنجره ملی خدمات در ماه آینده توسط ریاست‌جمهوری افتتاح می‌شود که خدمات دولتی از طریق یک آدرس اینترنتی با یکبار احراز هویت در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در حوزه فضایی اتفاقات خوبی افتاده است، ماهواره نوری که با پرتابگر بومی سال گذشته پرتاب شد عملیاتی است و تصاویر ارسال می‌کند که صفر تا صد آن کار خودمان است که مایه افتخار است.

وی افزود: در ابتدای راه هستیم و هنوز تا ۵۰۰ کیلومتری می‌توانیم ماهواره ۵۰ کیلو را در مدار قرار دهیم و انشاءالله در چند هفته آینده ماهواره جدیدی را تست می‌کنیم که می‌تواند تا ۱۰۰ کیلو را در مدار قرار دهد و تا پایان دولت به ۵۰۰ و ۶۰۰ کیلو خواهیم رسید.

زارع‌پور با اشاره به همکاری‌های بین‌المللی و پرتاب ماهواره خیام گفت: اینکه توانستیم در کنار متخصصان اول دنیا قرار بگیریم مایه مباهات است و توافق کردیم خیام دو، سه و چهار را داخل کشور تولید کنیم.

وی با بیان اینکه چرخه فضایی ایران قابل تحسین است، خاطرنشان کرد: در سفر اخیر که به روسیه داشتم، محصولات سخت افزاری تولید جمهوری اسلامی ایران مورد اقبال شرکت‌های روسی قرار گرفت و این مایه افتخار است.

وی تصریح کرد: دولت به‌دنبال این است مشکلات ریشه‌ای کشور را حل کند و مدیران دولت باید تصمیمات را روی زمین با کار شبانه‌روزی عالمانه مبتنی بر برنامه تبدیل به امید برای مردم بکنند و عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنند.

وزیر ارتباطات عنوان داشت: در دور اول سفرهای استانی، بنا بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و از قبل کار کارشناسی صورت می‌گیرد و چارچوب کلی سفر مشخص است.

انتهای پیام۳۳۸۸/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر ارتباطات شبکه ملی اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۸۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین

یک استارت‌آپ فضایی در تازه‌ترین تحقیقات خود توانست ارتباط اولین ماهواره خود را با بلوتوث انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اتصال ماهواره‌ها به یکدیگر به کمک بلوتوث جدیدترین موضوعی است که شرکت هابل نتورک روی آن متمرکز شده است. در حال حاضر، ارتباط و اتصال ماهواره‌های فضایی از طریق فرکانس‌های رادیویی انجام می‌شود، اما هابل نتورک به‌تازگی اعلام کرده که از فناوری بلوتوث برای برقراری ارتباط با یک ماهواره کمک گرفته است.

هابل نتورک که یک استارت‌آپ مستقر در سیاتل است، در ماه مارس امسال دو ماهواره خود را به کمک اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب کرد. از آن زمان، این شرکت تأیید کرد که سیگنال‌هایی را از تراشه‌های بلوتوث ۳.۵ میلی‌متری ماهواره‌ها از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دریافت کرده است.

هابل مدعی است به کمک این امکان می‌توان کاربردهای بسیاری را در زمینه لجستیک بهبود داد. ردیابی حیوانات و مدیریت آن‌ها، پایش وضعیت خاک یا منابع طبیعی در نقاط مختلف، ردیابی خودرو و کودکان از کاربردهایی است که هابل به آن‌ها اشاره می‌کند.

با این حال استفاده از فناوری بلوتوث در طراحی دستگاه‌ها و وسایل متصل موضوع جدیدی نیست. این شرکت می‌گوید که دستگاه‌های IoT (اینترنت اشیا) موجود، مصرف انرژی زیادی دارند و کارکرد آن‌ها پرهزینه است. از طرفی این دستگاه‌ها و وسایل، فاقد اتصال جهانی هستند. امروزه این محدودیت‌ها در دستگاه‌های دارای بلوتوث، بسیاری از صنایع را از استفاده از اینترنت اشیا برای کسب‌وکار خود باز می‌دارد.

هابل نتورک جهت فراهم‌سازی بستر سخت‌افزاری مناسب برای اتصال بلوتوث ماهواره‌ای آنتن خاصی نیز طراحی کرد که امکان نصب آن روی ماهواره‌های کوچک وجود دارد. عملکرد این آنتن تقریباً مشابه با ذره‌بین است و می‌تواند با تقویت سیگنال، ارتباط ماهواره‌ای با تراشه بلوتوث دستگاه‌های رایج را ممکن سازد.

این استارت‌آپ قصد دارد در تابستان امسال، سومین و چهارمین ماهواره خود را مجدداً با اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب کند. هابل فصد دارد یک شبکه از ۳۶ ماهواره در فضا تشکیل دهد که نام آن را «صورت فلکی بتا» نامیده است. این ۳۶ ماهواره که طبق برنامه‌ریزی‌ها تا ۲۰۲۶ به فضا خواهند رفت، تقریباً ۲ تا ۳ ساعت در روز از هر نقطه‌ای در جهان با زمین ارتباط برقرار خواهند کرد.

منبع: فارس

کد خبر 750448

دیگر خبرها

  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان